Συγκεντρώσεις με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες

Νέα συγκέντρωση με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Σύνταγμα. Μάλιστα επικράτησε ένταση όταν ομάδα διαδηλωτών του "Μένουμε Ευρώπη" επιτέθηκε φραστικά σε ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί απέναντι από τη Βουλή. Μάλιστα, σύμφωνα με αναρτήσεις στο twitter πετάχτηκαν και κάποια πλαστικά μπουκάλια προς τους αντιεξουσιαστές.

Παράλληλα, η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» έκανε την πρώτη της εμφάνιση σήμερα και στη Θεσσαλονίκη. Οι «ευρωπαϊστές» της πόλης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο κρατώντας προτυπωμένα πλακάτ που μοιράστηκαν στο Σύνταγμα.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε διαδικτυακά ωστόσο υπήρξε και υπήρξε και ... συμβολή από στελέχη της ΝΔ που καλούσαν στη συγκέντρωση.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Θεόδωρος Καράογλου, ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, ο γνωστός βιομήχανος, ιδιοκτήτης της Aloumil και πρώην πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Γιώργος Μυλωνάς, αλλά και ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας.