Α. Πορτοσάλτε: «Όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα»

Κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης για το προσφυγικό από ακόμη πιο δεξιά κάνει το ΣΚΑΙ με τον Άρη Πορτοσάλτε να πρωτοστατεί σε ένα ντελίριο αντιανθρωπισμού.

Μιλώντας για τις εσωτερικές κόντρες της κυβέρνησης ο Α. Πορτοσάλτε δήλωσε: «Δεν θα τα φορτώσουμε στον Μηταράκη και τον Κουμουτσάκο, είναι αποφάσεις μιας ολόκληρης κοινωνίας. Όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός δε θα πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα. Μην υποκρινόμαστε» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «αν δεν θέλουμε να πνιγεί κανείς θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα. Τελειώσαμε».

«Τι θα βάλεις ανεμιστήρες να φυσάς να φεύγει η βάρκα πίσω; Την αποτροπή δεν την καταλαβαίνω» διερωτήθηκε με τους άλλους δύο δημοσιογράφους να υποστηρίζουν την αποτροπή στην θάλασσα.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βουλιάζεις βάρκες» λέει στην συνέχεια στον Πορτοσάλτε ο Δ. Οικονόμου με τον πρώτο να απαντάει «Δεν είπα κάτι τέτοιο. Από την ώρα που δεν βουλιάζει την βάρκα[..]...θα σου βρίσκουν[..] Η εγγύτητα με τις γειτονικές ακτές είναι το πρόβλημα» υποστηρίζοντας τις ταχύτερες απελάσεις προσφύγων από την χώρα μας.

 

πηγή βίντεο: avgi.gr