ΠΑΟΚ: Καμία ανοχή στους ταραξίες από τον Ιβάν Σαββίδη

Ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» του Βορρά, Ιβάν Σαββίδης, είναι έτοιμος να πάρει δραστικά μέτρα εναντίον εκείνων που ευθύνονται για τα επεισόδια, καθώς θεωρεί ότι η ανοχή που έχει δείξει σε αυτό το θέμα δεν απέδωσε αποτέλεσμα.

Με αφορμή τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τον αγώνα του Europa League με τη Ντόρτμουντ, και συγκεκριμένα την είσοδο οπαδών στο γήπεδο για να απαντήσουν στις προκλήσεις των Γερμανών, ο Ιβάν Σαββίδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει την θέση του και τη στάση που θα τηρήσει στο εξής.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναγνωρίζει την εξαιρετική στάση της πλειοψηφίας του κόσμου, αλλά προειδοποιεί πως έχει τα μέσα και θα αποβάλει όσους εξακολουθούν να επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά σε βάρος της ομάδας.

Η γραπτή δήλωση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη:

«Μετά από μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, θα ήθελα σήμερα να μπορώ μόνο να εκφράσω την περηφάνια μου γι’ αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να νιώθω μόνο χαρά, τιμή, ανυπομονησία να δω ξανά αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα -εν ριπή οφθαλμού- sold out, θα ήθελα να μπορώ να εκφράσω μόνο την ευγνωμοσύνη μου στους φιλάθλους μας, που υποστήριξαν υποδειγματικά την ομάδα στον αγώνα, που ανέχτηκαν τις προκλήσεις των αντιπάλων οπαδών, που έδειξαν ποιες είναι οι πραγματικές ΠΑΟΚτσήδικες αρχές και αξίες.

Δυστυχώς κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν μου δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Ίσως δεν αισθάνονται ότι το αξίζω…

Δυστυχώς, δεν είναι μόνον εναντίον μου και εναντίον του οράματός μου. Στέκονται απέναντι στην μεγάλη πλειοψηφία των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ οπαδών του ΠΑΟΚ, απέναντι στην οικογένεια στην οποία ισχυρίζονται ότι συμμετέχουν. Αυτό είναι το τέλος για εκείνους.

Έχουμε τα μέσα για να τους αποβάλουμε και λαμβάνουμε τα μηνύματα των αυθεντικών και σοβαρών οπαδών να προχωρήσουμε σ΄ αυτή την αποστολή. Τους θεωρούμε το ίδιο εχθρούς, όπως οποιονδήποτε άλλον προβοκάτορα εναντίον του ΠΑΟΚ.

Από το ματς εναντίον του Ολυμπιακού θα δουν ένα άλλο πρόσωπο. Είναι μια υπόσχεσή μου προς τους πραγματικούς οπαδούς και φιλάθλους μας, ότι θα είναι περήφανοι μα και ασφαλείς στην Τούμπα. Και μέχρι σήμερα εκπληρώνω όλες τις υποσχέσεις μου.

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης».