Νέα στάση εργασίας στην εφημερίδα Αυγή για την εξόφληση των δεδουλευμένων

Νέα στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ και της ιστοσελίδας της avgi.gr για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων.

Όπως αναφέρει η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της εφημερίδας:

"Δεδομένου ότι μετά την 4ωρη στάση εργασίας, που υλοποιήσαμε τη Δευτέρα, δεν λάβαμε καμία θετική απάντηση απο τη Διοίκηση για την εξόφληση των δεδουλευμένων μας, η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων της ΑΥΓΗΣ αποφάσισε: 

-την υλοποίηση νέας στάσης εργασίας 12.00-16.00 την Τετάρτη 26/02 διεκδικώντας την εξόφληση των δύο οφειλόμενων μισθών και την αποκατάσταση της μισθολογικής ροής

-την υλοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 27/02 στην οποία καλούμε να συμμετάσχουν εκπρόσωποι του ισχυρού μετόχου και της Διοίκησης, ζητώντας επίσημη ενημέρωση σχετικά με την απόφαση για διοικητική ενοποίηση των Μέσων του ΣΥΡΙΖΑ 

-την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων την επόμενη βδομάδα με την υλοποίηση 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 4 Μαρτίου, εφόσον δεν μας καταβληθούν τα οφειλόμενα, με την επισήμανση ότι την Παρασκευή 28/02 η Διοίκηση πρέπει να μας καταβάλει και τη νέα μηνιαία μισθοδοσία. 

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΑΥΓΗΣ".

 

Οι νακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ-ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ για την τετράωρη στάση εργασίας στην εφημερίδα Η ΑΥΓΗ:

 

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ  ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, που εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα “avgi.gr” αύριο Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, από τις 12.00 έως τις 16.00.  

Οι Ενώσεις και οι εργαζόμενοι ζητούν την εξόφληση των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών τους και την ομαλοποίηση της καταβολής της μισθοδοσίας τους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 

Η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ

Ανακοίνωση συμπαράστασης σε απεργιακή κινητοποίηση στον ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε να συμμετάσχει στην 4ωρη στάση εργασίας, αύριο 26/2/2020 από τις 12.00 μ. έως τις 16.00 μμ., που κήρυξαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5» ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους της εφημερίδας του Ομίλου «ΑΥΓΗ».

Τα αιτήματα των συναδέλφων στην «ΑΥΓΗ» είναι χρόνια και αναμφίβολα δίκαια, ζητούν αποπληρωμή των οφειλόμενων και ομαλοποίηση της καταβολής της μισθοδοσίας τους.

Καλούμε την Διοίκηση του Ομίλου να πάψει να παρανομεί και να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των συναδέλφων μας.