Να μη γίνει ο φόβος συνήθειά μας - Μεγάλη Συναυλία ενάντια στην κρατική καταστολή

Το Σάββατο 30 Νοέμβρη στις 5:00μμ πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία ενάντια στην κρατική καταστολή και τον αυταρχισμό στα Προπύλαια στην Αθήνα. Η συναυλία οργανώνεται από την Πρωτοβουλία Ενάντια στην Κρατική Καταστολή κι έχει τη στήριξη μεγάλου αριθμού ριζοσπαστικών συλλογικοτήτων.

Στο κείμενο της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρατική Καταστολή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: “Μιλάνε για ασφάλεια, αλλά εννοούν την καταστολή. Μιλάνε για κανονικότητα, αλλά εννοούν την αστυνομική αυθαιρεσία. Μιλάνε για ανομία, αλλά εννοούν τις ελευθερίες. Μιλάνε για άβατα, αλλά εννοούν τη διαφορετικότητα. […]  Στόχος των κυβερνώντων είναι να κάμψουν όσες και όσους αντιστέκονται, αλλά κι εκείνες-ους που αποκλίνουν από τη νόρμα του νεοσυντηρητισμού. Επίσης, επιδιώκουν να προκαταλάβουν τις αντιστάσεις που ξέρουν ότι θα γεννήσει η πολιτική τους. […] Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει ο αυταρχισμός αυτονόητη συνθήκη της καθημερινότητας και ο φόβος συνήθεια μας. Να ορθώσουμε μπλόκο στην καταστολή. Να δώσουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται. Κάτω τα χέρια από το άσυλο - Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες - Όχι στο τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη στις καταλήψεις.”

Στη συναυλία συμμετέχουν οι:

Άγνωστος Χειμώνας
Anser
Βandallusia
Bazooka
Coyote's Arrow
Desert Monks
Dury Dava
Σπύρος Γραμμένος
Εισβολέας
Frank Panx (Panx Romana)
Fer de Lance
JazzMatazz
Αλέξ. Κτιστάκης
Π. Κυραμαργιός
Λόγος Τιμής
Lost Bodies
Πέτρος Μάλαμας
Δ. Μητσοτάκης (Ενδελέχεια)
Π.Ι.Ε.Β. Αλεξάνδρα Επίθετη (The Bad Poetry Social Club)
ΟΙ ΑΛΛΟΙ - ΟΑ
ΣΤΙΧΟΙΜΑ
Small Chanter
Someone Who Isn't Me (S.W.I.M.)
Twinsanity
Υπεραστικοί
Υπόγεια Ρεύματα
Urban Pulse

Stand Up Comedy:

Βύρωνας Θεωδορόπουλος - Ντενίζ Ουρέμ - Αλέξανδρος Τιτκώβ - Γιάννης Ρούσσος - Γιώργος Αλεβίζος - Οδυσσέας Μαυρομμάτης - Αλεξ Κενσιν Αποστολόπουλος - Άγγελος Σπηλιόπουλος

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν χωρίς αμοιβή.

Αν υπάρξουν έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την κάλυψη δικαστικών δαπανών.