Κούγιας: Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι άνθρωπος της εκκλησίας

Μάρτυρας στη δίκη για τα στημένα

Στην προσωπική φιλία του με τον Μάκη Ψωμιάδη ακούμπησε ο Αλέξης Κούγιας, για να προβάλει τον βασικό κατηγορούμενο για τα στημένα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου ως έναν άνθρωπο της εκκλησίας, που διέπρεψε ως νόμιμος επιχειρηματίας.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής δεν είχε πρόβλημα να καταφερθεί ακόμα και κατά του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, θεωρώντας ότι έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των κατηγορουμένων! Χαρακτήρισε, επίσης, ως "βρώμικους" τους διαιτητές Τσινιάρη και Σιδηρόπουλο, έριξε πολλά βέλη σε βάρος της Ομοσπονδίας και των διαιτητών, ενώ μίλησε για ομάδες που αναδεικνύονται από το κύκλωμα των στημένων αγώνων, κάνοντας ειδική αναφορά στον Αστέρα Τρίπολης.

Για τους Μάκη και Σταύρο Ψωμιάδη ανέφερε:

"Ο Ψωμιάδης είναι παιδικός μου φίλος. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι έγινε ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, έβγαζε πολλά λεφτά από νόμιμες επιχειρήσεις της νύχτας, ενώ γνωρίζω ότι έχει πάρα πολύ καλή σχέση και με την εκκλησία. Έχουν ακουστεί πολλά για την υπόθεση της ΑΕΚ, αλλά δεν τα γνωρίζω. Για το Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 που περιλαμβάνεται στα ύποπτα, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε καταπληκτική ομάδα, έμαθα όμως ότι ο ΠΑΣ έπαιξε με επτά αναπληρωματικούς. Δεν γνωρίζω αν υπήρχε μεταξύ Ψωμιάδη και Χριστοβασίλη κάποια συναλλαγή ή αν το έπαιξαν στο στοίχημα. Ο γιος του ο Σταύρος είναι ένα καλοβαλμένο παιδί. Είναι σπουδασμένο παιδί και φαντάζομαι ότι εργάζεται στις επιχειρήσεις του πατέρα του. Αποκλείεται να είχε την οποιαδήποτε συμμετοχή".

Πηγή: enet.gr