Γρ. Κατοπώδης: Ο Δήμος Βύρωνα προσφέρεται να φιλοξενήσει το σχολείο της Πακιστανικής κοινότητας

Πρωτοβουλία να φιλοξενήσει το κυριακάτικο σχολείο μεταναστών της Πακιστανικής κοινότητας ανέλαβε ο Δήμος Βύρωνα θέλοντας να δώσει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε μετά την απόρριψη του αιτήματος της από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη για  τη λειτουργία του στο 144ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, επικοινώνησε χθεςτηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, Τζαβέντ Ασλάμ και εξέφρασε τη συμπαράσταση του στο αίτημα της Κοινότητας αλλά και την πρόθεση του να συμβάλλει έμπρακτα στην επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε, αν δεν δοθεί άμεση λύση.

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προχώρησε στην αναστολή της ψήφισης της ομόφωνης πρότασης της Σχολικής Επιτροπής για παραχώρηση για τρίτη χρονιά κάθε Κυριακή των αιθουσών του 144 δημοτικού σχολείου στην οδό Μετοχίτη 1 στα Σεπόλια, αφήνοντας έτσι, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος “η Ενότητα” χωρίς στέγη για 6η βδομάδα.