«Για κάθε δημοσίευμα γεμάτο ρατσισμό, απέναντι θα έχετε το φεμινισμό»

Σε παρέμβαση στα γραφεία της Athens Voice επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 22 στο κέντρο της Αθήνας προχώρησαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας μετά το χυδαίο σχόλιο συντάκτη της που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, πέταξαν τρικάκια κι έγραψαν αντιρατσιστικά συνθήματα στην είσοδο του κτιρίου μεταξύ των οποίων τα εξής: «Για κάθε δημοσίευμα γεμάτα ρατσισμό, απέναντι σας θα έχετε το φεμινισμό» και «με τις μετανάστριες είμαστε μαζί, σκατά στην Athens Voice και κάθε ρατσιστή».

«Σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του προεδρικού» έγραφε το επίμαχο σχόλιο, το οποίο κατέβασε η εφημερίδα πριν ζητήσει «συγγνώμη» σε ανακοίνωσή της στην οποία όμως υποστήριξε πως αυτό παρερμηνεύτηκε.

Ο συντάκτης αναφερόταν στο θάνατο μιας 50χρονης γυναίκας από την Αρμενία, που φρόντιζε ηλικιωμένο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως αποκλειστική νοσοκόμα και πήδηξε από το παράθυρο του νοσοκομείου για να μη συλληφθεί χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.

Πηγή: efsyn.gr