«Εκ γενετής υποτακτικές οι Φιλιππινέζες» κατά τον Θάνο Ασκητή...

Η υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στη γειτονική χώρα όσο και στην Ελλάδα. Σήμερα, όμως ο γνωστός ψυχίατρος, Θάνος Ασκητής, προέβη σε δηλώσεις που προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις.

Η κυπριακή ιστοσελίδα Sigmalive ζήτησε από τον Θάνο Ασκητή την επιστημονική του άποψη για το θέμα, όμως οι δηλώσεις του γνωστού ψυχιάτρου και υποψήφιου βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής, αποδείχθηκαν τουλάχιστον προβληματικές.

«Πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι ο 35χρονος ήταν σαδιστής, ερχόταν σε ηδονή με τη διάπραξη των φόνων. Ως εκ τούτου, επέλεγε φυλές που έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Οι Φιλιππινέζες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εκ γενετής, οι πλείστες γυναίκες αυτής της φυλής κουβαλούν μαζί τους αυτό το χαρακτηριστικό, της υποταγής και της υπηρεσίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ασκητής, προσθέτοντας ότι «αυτός ο άνθρωπος ήταν 100% σεξουαλικά ψυχοπαθητικός, για να μην πω σεξουαλικά ψυχοπαθής. Έπασχε από πολύ σοβαρή σεξουαλική διαταραχή, την οποία ικανοποιούσε μέσα από την φρίκη». 

Να σημειωθεί ότι και η ίδια η κυπριακή ιστοσελίδα, στο ρεπορτάζ της, φροντίζει να επισημάνει ότι τα όσα εκφράζει Θάνος Ασκητής είναι η δική του ερμηνεία και πως το Sigmalive δεν υιοθετεί τις θέσεις αυτές.

Πληροφορίες: efsyn.gr