Αρνείται το Ολοκαύτωμα ο Ηλ. Κασιδιάρης

Προκλητικές δηλώσεις έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης  ο οποίος από το βήμα της Βουλής αυτοορίστηκε ως αρνητής του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. Η δήλωση αυτή έγινε με αφορμή την άρνηση του Ισραηλινού επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή να παραστεί στην προκαταρτική με αιτιολογία ότι σε αυτήν συμμετέχουν αρνητές του Ολοκαυτώματος από τους Ναζί. Ο Ηλ. Κασιδιάρης δήλωσε συγκεκριμένα"Ο κ. Μιωνή λέει πως δεν έρχεται στην Επιτροπή γιατί κάποιοι αρνούνται το Ολοκαύτωμα!Και φυσικά συμμετέχουν στην Επιτροπή αρνητές του Ολοκαυτώματος»
Αντιδρώντας ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου τόνισε : "Στο βήμα πριν ο αρνητής του Ολοκαυτώματος των Εβραίων.Ποια είναι η ποινή στη Γερμανία που προβλέπει να επιβληθεί σε όποιον αρνηθεί το Ολοκαύτωμα.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής άρχισαν να φωνάζουν λέγοντας:«Αυτά να πας να τα πεις στη Ρεπούση που αρνείται τη γενοκτονία των Ποντίων». Ο κ. Οικονόμου συνέχισε:"Όταν σας λέγαμε κ. Αθανασίου να έρθει το αντιρατσιστικό περί άλλα τυρβάζατε."

Απαντώντας ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου είπε: "Η πρόταση της Ν.Δ. για το αντιρατσιστικό προβλέπει την τιμωρία όσων αρνούνται το Ολοκαύτωμα." Λίγο αργότερα πάντως ο Βασίλης Οικονόμου πήρε ξανά το λόγο και επανήλθε στο τι συμβαίνει στη Γερμανία λέγοντας ότι αυτό που είπε ο κ.Κασιδιαρης τιμωρείται στις χώρες που υπάρχει αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με 5 χρόνια φυλάκιση.