Αποκλεισμός του alterthess από το Facebook

Από σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα μας alterthess . gr έχει μπλοκαριστεί από το Facebook "γιατί παραβιάζει τους όρους της κοινότητας".

Ως αποτέλεσμα όλες οι δημοσιεύσεις με link στο site μας έχουν σβηστεί από το facebook και δεν επιτρέπεται σε κανέναν χρήστη να δημοσιοποιήσει κάποιο link σε εμάς.

Το Alterthess είναι ένα συνεργατικό εγχείρημα με στόχο την ανάδειξη θεμάτων και ειδήσεων που υποβαθμίζονται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Το Alterthess έχει συνδεθεί από το 2010 με κινήματα της πόλης, περιβαλλοντικούς αγώνες, ανθρώπους στις γειτονιές, εργαζόμενους, διεκδικήσεις για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών, αλλά και για τον δημόσιο χώρο. Προσπάθησε να καλύψει ένα έλλειμμα ενημέρωσης σε διαδικτυακό επίπεδο με τη συνδρομή μέσων όπως βίντεο, άρθρα και φωτογραφίες. Θεωρούμε απαράδεκτη την απαγόρευση του και έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες για την άρση της. Μόλις έχουμε κάποιο σχετικό νέο θα σας ενημερώσουμε. Ως τότε σας καλούμε να μας στηρίξετε κοινοποιώντας αυτό το post και κάνοντας αναφορά στο facebook στο παρακάτω link λέγοντας ότι:

«H ιστοσελίδα alterthess. gr δεν παραβιάζει τους όρους της κοινότητας του facebook και ζητάμε την επαναφορά της.

The website alterthess is not against facebook Community Standards and we demand to unblock it»

https://www.facebook.com/help/contact/571927962827151?_rdc=1&_rdr