Υπέκυψε στα τραύματά του ο 71χρονος εργαζόμενος στον δήμο Καλαμαριάς που καταπλακώθηκε από δένδρο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 71χρονος άνδρας που τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας στις 2 Οκτωβρίου από πτώση δέντρου στο δήμο Καλαμαριάς και νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Παπαγεωργίου. 

Ο εργαζόμενος προσέφερε κοινωνική εργασία και είχε ενταχθεί στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας μετά από δικαστική απόφαση και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Πρασίνου.

Ο εργαζόμενος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Ζηργάνου εκτελώντας εργασίες όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία καταπλακώθηκε από το δένδρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 
 
Ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί διασωληνομένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από το ΕΚΑΒ  και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μέχρι χθες οπότε και κατέληξε.

Στο νοσοκομείο τον είχε επισκεφτεί και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο 71χρονος δεν συμμετείχε στην κοπή του δένδρου ενώ, όπως σημείωσε μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο, οι εργαζόμενοι σε εργασίες κοινωφελούς εργασίας μετά από δικαστική απόφαση δε συμμετέχουν σε βαριές εργασίες αλλά επικουρικά όπως μάζεμα κλαδιών κτλ.

Πηγή: stokokkino.gr