Το indymedia, ο Άδωνις και ο Σκάι

 

Από το πρωί κυκλοφορεί μια χυδαία προβοκάτσια εναντίον του indymedia με ενορχηστρωτές φασιστικές ομάδες και τον επίσης φασίστα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ.Γεωργιάδη. Στο χορό της προβοκάτσιας μπήκε γρήγορα και ο Σκάι, με πρωτεργάτη τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πιο συγκεκριμένα από νωρίς το πρωί φασιστική ομάδα στο facebook ανάρτησε post που με τη συνδρομή του photoshop παραπέμπει σε ψευδή ανάρτηση στο indymedia.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετέφερε την πληροφορία στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός, πολλές ώρες μετά μετέφερε την είδηση της πλαστής ανάρτησης στο indymedia στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο του σταθμού με τον Νίκο Ευαγγελάτο, για τη χθεσινή φασιστική επίθεση στην Πάτρα.

Προκαλεί τουλάχιστον εντύπωση τόσες ώρες μετά την πρώτη ανάρτηση και έπειτα από απάντηση του indymedia και την προφανή αποκάλυψη του θέματος , πως ο Σκάι και ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ.Ευαγγελάτος χρησιμοποιούν σε ρεπορτάζ τη ψευδή είδηση.

Στην εκπομπή του κ.Ευαγγελάτου βέβαια, εκτός από το ψευδές ρεπορτάζ, φιλοξενείται αυτή τη στιγμή για πολλοστή φορά ο δολοφόνος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασσιδιάρης.